top of page

Hiphop Kingz is an internationaal dance platform founded in 2012.

 

Met deze organisatie organiseren wij een keer in het jaar ons hoofd event. ( HHK Festival ) dit event is uitgegroeid tot een van de grootste dans events van Nederland. Met meer dan 3800 dansers en dansliefhebbers uit heel nerderland en europa gaat het dak eraf!

 

 

Tijdens het festival vinden er groeps competities, workshops & battles plaats.

 

Naast het festival organiseren we speciale events voor de battles scene & de choreography scene.

 

 

Alle artiesten met wie wij werken zijn nationaal als internationaal bekend van verschillende televisie programma’s, films, world tours ect..

Op deze manier vergroten wij de internationale allure en kwaliteit van Hiphop Kingz.

 

 

 

Elk jaar proberen wij weer nieuwe dingen uit om ervoor te zorgen dat Hiphop Kingz altijd relevant is en mee blijft gaan met de tijd.

 

We zitten nooit stil!”

 

 

We staan altijd open voor nieuwe ideen. HHK staat er dan ook om bekend om met vernieuwde concepten en elementen te komen. Elk jaar proberen wij weer nieuwe dingen uit om ervoor te zorgen dat Hiphop Kingz altijd relevant is en mee blijft gaan met de tijd.

 

 

ook pakken we altijd groots uit als het aankomt op branding. onze merchandise line gaat als een gek denk aan: t-shirts, tassen, caps ,hoodies ect. HHK is een brand!

 

a brand where you wanna be a part of. 

 

 

Het platform Hiphop Kingz heeft ervoor gezorgd dat de commerciële danswereld en de rauwe underground dansscene samen komen op een evenement. Dit gebeurde voorheen nog niet. Daarin is Hiphop Kingz een voorloper. Wij doen het gewoon! Ook omdat we risico’s durven te nemen ‘niet praten maar doen’ 

 

 

 

 

bottom of page